NL - Natalie de Koning workshop bij Designday Maastricht

De Nederlandse modeontwerper Natalie de Koning staat bekend om hergebruik van restmaterialen en de toepassing van oude ambachten in moderne designs. In haar Amsterdamse atelier geeft zij wekelijks workshops en verkoopt zij naast haar eigen ontwerpen ook restmaterialen en ‘DIY pakketten’. Mooie designs, zonder negatieve gevolgen voor het milieu is waar Natalie voor staat!

Ter gelegenheid van Designday geeft Natalie de Koning twee keer een ‘boezelbrei’ workshop. Met deze workshop leer je de oud-Hollandse borduurtechniek ‘Boezelbreien’ afkomstig uit het kleine Noord-Hollandse dorpje Marken. Deze techniek heeft Natalie ook toegepast in haar laatste collectie dat gepresenteerd werd tijdens Amsterdam Fashion Week. Een aantal stuks daarvan zijn te zien en te koop tijdens Designday. De boezelbrei techniek verbindt naden op een mooi manier, in plaats van de naaimachine te gebruiken. Geen voorkennis of naai-ervaring is vereist!

Kosten: €15,- p.p. inclusief materiaal
Aanmelden: info@pulpfabrics.org
Tijden: zaterdag 12.30 uur en zondag 16.00 uur